T.S.C. Aan de Wielen
homeroutecontactzoek

Activiteiten/Agenda
Toelichting op komende activiteiten.

Onderstaand treft U een overzicht aan van alle activiteiten die gepland staan.
Dit overzicht wordt maandelijks geactualiseerd met een detailoverzicht voor de komende maand.
Dit maandprogramma is in beginsel identiek aan het programma zoals het in het laatste clubblad vermeld is.

Omstandigheden kunnen er echter toe leiden dat we genoodzaakt zijn het programma tussentijds aan te passen. U mag er van uit gaan dat het programma op deze ADW site het meest actueel is !! Houd dan ook deze site in de gaten !!

Sommige routes lijken er dubbel op te staan. Dit heeft echter een reden. Het kan zijn dat de afstand afwijkt en/of de vertrektijd.
Meestal is het dan een tocht van de 25 km groep die een verkorte versie rijden.

De meeste routes zijn te downloaden.
Klik hiervoor op de button Downloaden routes

Datum Activiteit

22-11-2017 Fysio-fitness avond

Fysio Kemps-Rijf Molenstraat 9a Aarle-Rixtel
18.30 uur tot 20.00 uur

22-11-2017 Veldtoertocht Futteranen

Kerkplein Aarle-Rixtel
13.00 uur

23-11-2017 Recreatieve veldtoertocht 35 km.

Kerkplein Aarle-Rixtel
13.30 uur

snelheid rond de 23 km. per uur over goed begaanbare paden en binnenwegen.info 382340

26-11-2017 Cross 2 van het winterseizoen Totaal worden van oktober t/m februari 4 crossen gereden.

nabij d'n Duvelsberg in Lieshoutse bossen
10.30 uur

Deelname is mogelijk voor ADW-leden en inwoners van Laarbeek. Wedstrijdduur 25 minuten en twee ronden.Info bij bramswinkels@hotmail.com of bij m.fuchs@fuchsautomation.nl

12-12-2017 Derde kaartavond van het seizoen

De couwenbergh, Dorpsstraat 1 Aarle-Rixtel
20.00 uur

We houden 6 rik- en jokeravonden van oktober t/m maart.